Les Passagers de la nuit4 s h t

In Les Passagers de la Nuit beleven we het Parijs van de jaren tachtig samen met Charlotte Gainsbourg als Elisabeth, die na haar echtscheiding opnieuw haar weg in het leven moet vinden. Tegelijkertijd begint in Frankrijk een nieuw politiek en maatschappelijk tijdperk met de verkiezing van Mitterrand als president. Als Elisabeth in de steek wordt gelaten door haar man blijft ze achter met haar twee tieners, Matthias en Judith. Ze vindt werk bij een nachtelijke radioshow, waar ze de rondzwervende Talulah ontmoet. Al snel neemt ze de jonge, ontheemde vrouw onder haar vleugels. Talulah ontdekt de warmte van een thuis en Matthias voelt hoe het is om voor het eerst verliefd te zijn. Terwijl Elisabeth de jongeren gadeslaat, zal ze haar eigen waarde moeten vinden en herontdekken dat het leven haar wel degelijk iets te bieden heeft. Les Passagers de la Nuit is een liefdevol portret van een vrouw die moet accepteren dat ze een toekomst heeft.

★★★★ "Een prachtige, gevoelige film."Volkskrant
★★★★ "Een melancholisch drama om heerlijk in te verdrinken."Algemeen Dagblad
★★★ "Charlotte Gainsbourg schittert in intiem drama."Noord-Hollands Dagblad

Tickets boeken

Er kunnen geen boekingen/reserveringen meer worden geplaatst voor deze voorstelling. Tickets zijn vaak nog wel beschikbaar aan de kassa.

24 maart
vr
20:00

Frankrijk, 2022, 112 min., Engels, Spaans; Castiliaans, Portugees, Frans gesproken, regie: Mikhaël Hers, met: Charlotte Gainsbourg, Quito Rayon Richter, Noée Abita, genre(s): drama