Heeft u een film gemist, of vindt dat er bepaalde film toegevoegd zou moeten worden en zou u deze graag in ons programma willen op laten nemen, dan kunt u dat hier aangeven.
Geef uw naam en/of eventueel uw e-mailadres op, plus de titel van de film en waarom u deze film zou willen zien in Filmhuis Schoorl (=FHS).

Wij zullen in onze programmeer-commissie uw voorstel op mogelijkheid en haalbaarheid bekijken. NB: niet iedere film leent zich om in het FHS te draaien, of is niet (meer) leverbaar. FHS houdt zich het recht om films te weigeren, zonder opgaaf van redenen. Over de beslissing kan niet worden gediscussieerd.

In het verleden heeft Filmhuis Schoorl diverse projecten gestart, zoals “Film en eten”, ism kookgroepen en kookcursussen. Heeft u een voorstel voor een bepaald project, dan kunt u dat hier aangeven.

Geef uw naam of eventueel uw e-mailadres op, plus een omschrijving van het project en waarom u dit project voorstelt voor Filmhuis Schoorl (=FHS). Wij zullen in onze projecten-commissie uw voorstel op mogelijkheid en haalbaarheid bekijken. NB: niet iedere project leent zich voor het FHS. FHS houdt zich het recht om projecten te weigeren, zonder opgaaf van redenen. Over de beslissing kan niet worden gediscussieerd.

Bent u tevreden over een film, Filmhuis Schoorl, de vrijwilligers etc. laat het ons weten en laat een bericht achter op ons e-mailadres: info@filmhuisschoorl.nl Geef uw naam of eventueel uw e-mailadres op.
Hoewel wij met uitsluitend zeer gemotiveerde vrijwilligers werken, die filmvertoningen en Filmhuis Schoorl een warm hart toedragen, bestaat de mogelijkheid dat u over iets ontevreden bent. Laat het ons weten en laat een bericht achter. Wij zullen dan zsm contact met u opnemen.