We streven naar een goede en plezierige sfeer bij de voorstellingen en de organisatie van het Filmhuis Schoorl. Daar zijn vrijwilligers voor nodig. Vrijwilligers met diverse achtergronden en competenties, zoals technici, gastvrouwen/-heren, zaal- en kassamedewerkers, PR-medewerkers, programmamakers, medewerkers met financiële achtergrond etc. zijn actief in onze organisatie.

Interesse? Hieronder vind je het formulier waarmee je je digitaal bij ons als vrijwilliger kunt aanmelden. We nemen na ontvangst natuurlijk zo spoedig mogelijk contact met je op om je te laten weten hoe we je eventueel kunnen inpassen in onze organisatie.

Vacature DTP-er

Heb je ervaring in het maken van drukwerk in Adobe InDesign en Adobe Photoshop én lijkt het je leuk om mee te helpen met het maken van onze uitingen op papier, meld je dan aan als vrijwilliger publiciteit.

Vacature Communicatiemedewerker Online Media

Instagram, Facebook, Twitter hebben voor jou geen geheimen. Zie jij het zitten onze online communicatie naar een hoger plan te trekken? Meld je dan aan als vrijwilliger publiciteit met onderstaand aanmeldformulier.

Vacature Medewerkers Techniek

We zijn op zoek naar mensen met ervaring of interesse in de (projectie-) techniek bij ons Filmhuis.
Werkzaamheden zijn het  voorbereiden en opruimen van de voorstelling; het regelen van het licht en geluid tijdens de voortellingen (mengpanelen); en het uitvoeren van het voorprogramma (Macbook met MIX 16 PRO) en hoofdfilm (Blu-Ray).
Ervaring met OS X, Mix16Pro en mengpanelen is gewenst naast de interessen en wil om te leren.


Aanmeldformulier

Bekijk de de privacyverklaring

* = verplicht veld