We streven naar een goede en plezierige sfeer bij de voorstellingen en de organisatie van het Filmhuis Schoorl. Daar zijn vrijwilligers voor nodig. Vrijwilligers met diverse achtergronden en competenties, zoals technici, gastvrouwen/-heren, zaal- en kassamedewerkers, PR-medewerkers, programmamakers, medewerkers met financiële achtergrond etc. zijn actief in onze organisatie.

Interesse? Hieronder vind je het formulier waarmee je je digitaal bij ons als vrijwilliger kunt aanmelden. We nemen na ontvangst natuurlijk zo spoedig mogelijk contact met je op om je te laten weten hoe we je eventueel kunnen inpassen in onze organisatie.

Vacature DTP-er

Heb je ervaring in het maken van drukwerk in Adobe InDesign en Adobe Photoshop én lijkt het je leuk om mee te helpen met het maken van onze uitingen op papier, meld je dan aan als vrijwilliger publiciteit.

Vacature Communicatiemedewerker Online Media

Instagram, Facebook, Twitter hebben voor jou geen geheimen. Zie jij het zitten onze online communicatie naar een hoger plan te trekken? Meld je dan aan als vrijwilliger publiciteit met onderstaand aanmeldformulier.

Vacature Medewerkers Kassa- & Zaaldienst

Wij zoeken “collega’s” die:

  • graag deel uit willen maken van een enthousiast, hecht team vrijwilligers
  • met enthousiasme sfeer en gezelligheid in de Blinkerd kunnen brengen
  • gemiddeld 1x per maand een kassa-, zaal- of QR check dienst willen draaien

Aanmeldformulier

Bekijk de de privacyverklaring

* = verplicht veld