Het nieuwste initatief van Filmhuis Schoorl is het “Film Café”. Eén keer per maand op woensdagmiddag is het filmcafé open voor de inwoners van onze Duindorpen en omgeving.

De middag heeft een gezellig karakter waar ontmoeting centraal staat en de film aanleiding is om samen te komen. De theaterzaal krijgt de uitstraling van een Café. Drie kwartier voor aanvang van de film gaat het café open om een plekje uit te zoeken en een drankje te nuttigen. De sfeer wordt alvast aangewakkerd door de musicale omlijsting die afgestemd is op de film! Iedere voorstelling heeft een pauze om bij te praten en de mogelijkheid een drankje aan tafel te bestellen bij één van onze filmhuisvrijwilligers.

Het Film Café is iedere 3e woensdagmiddag van de maand open en we hanteren een speciale entreeprijs van slechts €7,-. Met dit nieuwe initiatief hopen we dat het Film Café een lokaal begrip gaat worden waar iedereen graag naar toe zal gaan.

Geïnteresseerd? Geef je op voor de nieuwsbrief, dan krijg je automatisch het programma toegestuurd.


Programma Film Café

februari 2023

15
wo
14:00

Falling for Figaro2 g t

regie: Ben Lewin,
met: Danielle Macdonald, Hugh Skinner, Joanna Lumley,

Meer informatie en kaarten reserveren.

Aanmelden Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het programma en het laatste nieuws van Filmhuis Schoorl? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Onze sponsoren