Het Filmhuis Schoorl beschikt over meerdere mogelijkheden om de naamsbekendheid van uw product of bedrijf/organisatie te vergroten, te weten:

De schermreclame

Een kwartier voorafgaand aan iedere voorstelling zullen reclameboodschappen op het scherm vertoond worden en/of tijdens ingebouwde pauzes. Ieder reclameblok met een duur van maximaal 10 seconden, zal minstens driemaal binnen de reclametijd vertoond worden.

Website reclame

Ook is het mogelijk om op onze website – van Filmhuis Schoorl – uw reclameboodschap achter te laten. Filmhuis Schoorl heeft een groot bereik onder de inwoners van Schoorl en omgeving.
Ook is het mogelijk om in onze tweewekelijkse ‘nieuwsbrief’ uw naam (van uw bedrijf/organisatie) en/of uw product terug te laten komen.

Aanbod ‘Film op locatie’

Huur theaterzaal met film: Daarnaast bestaat de mogelijkheid om speciaal voor uw organisatie onze theaterzaal te huren en een gewenste film/documentaire te vertonen, dit in overleg met uw organisatie en Filmhuis Schoorl. Graag adviseren wij u bij de keuze voor een film of documentaire, die passend zou kunnen zijn voor uw organisatie.
“Film op locatie”: Verder is het mogelijk dat wij bij u op een andere, door op een uw gewenste locatie, uw film van uw keuze komen vertonen.

Interesse

Als u interesse heeft, kunt u via onderstaand formulier contact opnemen met het acquisitieteam om te onderzoeken welke mogelijkheden voor u passend zijn: