CINEMA CULINAIR

De Cookfella’s hebben intussen het menu prijsgegeven (Niet vegetarisch)

Vol au Vent Royal
Amuse
Bar à la sauce nantua et fenouil braisé (Zeebaars)
Pintade au beurre blanc  sauce crémante et rouleaux d’endives au bacon. (Parelhoen) 
Omelette Sibérienne

“Het weergaloos in beeld gebrachte voedsel laat het water in de mond lopen. Dit feest voor de zintuigen vindt plaats in een zeer romantisch verhaal over twee mensen die zielsveel van elkaar houden. Met een uitgebreide maaltijd probeert gastronoom Dodin zijn Eugénie te imponeren. Liefde gaat immers nog altijd door de maag”. Aldus filmtotaal.

Niet alleen uw ogen worden gestreeld met de prachtige beelden en ontroerende scenes. De film is een kookcursus en een romance ineen. De Cook Fellas uit Schoorl hebben zich door deze film laten inspireren. Al uw andere zintuigen  worden na het zien van de film door hen een uitdagende wijze geprikkeld

U wordt ontvangen in het feestelijk aangeklede restaurant. Daar worden aan lange tafels meerdere gangen uit de film geserveerd.  De Cook Fellas trainen en werken nog aan het menu dat tijdig bekend zal worden gemaakt. Het wordt in ieder geval een geweldige culinaire reis.
BINNEN KORT KUNT U RESERVEREN – 14 DECEMBER MENU ONLINE.